Zaterdag 31 december 2011
Door: Marco
Blijf op de hoogte en volg Marco
31 December 2011 | Suriname, Flora
Vandaag niet veel gedaan.
We gingen gisteren avond al naar bed met vuurwerk en we stonden weer op met vuurwerk. Vanacht en de gehele dag alleen maar geregend. We daar dus niet voor naarSuriname hoeven te gaan. Maar dat ter zijde. Na en aantal maal boodschappen te hebben gedaan zijn Suusje, Jeroen, Hanne (amdere student) en ik naar het centrum gegaan. Sjors en Sil hadden daar geen zin in.
Aangekomen in het centrum was de estafette net voorbij, maar hier en daar staken ze nog wat vuurwerk af. Het leek wel een oorlogsgebied! Wat een gekke werk! Oordopjes waren er niet tegen bestand.
Ook een mondkapje of zakdoek was geen overbodige luxe!
Maar al met al was het erg gezellig en hebben we nog wat gedanst en gekeken naar de Surinamers en enkele hollanders die toch weer even moesten opvallen door door een menigte heen te gaan met een rolstoel terwijl dat écht niet ging! Maar goed. Verder een leuke middag gehad. Hierna naar huis. Even een dutje gedaan en nog wat geskypt.
Toen gingen we kijken wat we gingen eten, pizza. Maja prima toch. Jeroen en Hanne gingen boodschappen doen maar belde al gauw dat er geen pizza's waren. Toen besloten om pannenkoeken te bakken. Heerlijk!
Sinds 6 uur en vooral 8 uur al aan het genieten van het vuurwerk! Soms echt te hard en te veel. De lucht is ondertussen ook zwart van de rook. Maar het is wel mooi!
Suusje, Jeroen en Hanne zijn net naar het centrum, guesthouse Zus en Zo om het daar te vieren, Sil, Sjors en ik zitten heerlijk op het balkon om van het vuurwerk te genieten en een potje te kaarten.
Voor nu wensen we iedereen een super vet cool uiteinde, al is voor iedereen die dit leest het nieuwe jaar al ingegaan en voor een enkeling nog niet.
Wij gaan genieten en spreken jullie volgend jaar!!
Sil, Sjors, Suusje, Jeroen en Marco
01 Januari 2012 - 11:54
Fam Markwat Scotland:
MARCO, wij wensen jou een heel gelukkig nieuwjaar; ook voor de andere studenten daar. Jullie hebben het in Suriname wel naar je zin zo te lezen ! Kim heeft op oudjaarsavond siervuurwerk afgestoken maar dat was nog niet zo eenvoudig met harde wind en regen. Vanochtend schijnt het zonnetje bij ons in Schotland; op TV is de film License to Kill te zien. Wij gaan zo een lekkere wandeling maken.
Geniet maar lekker in Suriname.
Veel liefs van Ingrid, Paul, Kim en Opa
01 Januari 2012 - 13:04
René,Wilma En Jennis:
Sil, Susan, Sjors, Jeroen en Marco
Voor jullie een goed, gelukkig, gezond geweldig, gezellig en geslaagd (studie) 2012 !!
Nemen jullie ook een Nieuwjaarsduik ?
Complimenten aan de fotograaf en aan de tekstschrijver(s). Heel mooi.
Groeten uit een regenachtig Rooi -
01 Januari 2012 - 19:00
Christian:
Ook vanuit het regenachtige Hoeven de beste wensen voor 2012!
Veel plezier daar nog en tot snel!